Afhængighed og vaner

Det siger klienterne

Det siger mine klienter om et forløb mod afhængighed og vaner

Rygning tiltog under livskrisen

Min klient havde krise i ægteskabet. Konen forlod ham og han var begyndt at ryge op til 60 cigaretter dagligt. Mange havde advaret ham om at forsøge med rygestop midt i sådan en krise. Men hvorfor skulle han dog ikke det? Han indså at afhængigheden var en stor årsag til, at han følte sig nedtrykt og cigaretterne var bestemt ikke til nogen hjælp.

Han fik ikke behov for den opfølgende session en uge senere. Han havde ikke rørt cigaretterne og tænke heller ikke ret meget på dem. Hvis trangen lige kom, havde han god hjælp af de øvelser vi havde lavet i hypnoseterapien.

Snus afhængig

Efter første session havde jeg ikke trangen til at tage snus mere. På tredjedagen kom jeg af gammel vane til at tage en lige da jeg vågnede af. Så kunne jeg ikke stoppe igen. Mit forbrug var dog kun en fjerdedel af, hvad det var før. Efter den anden session her for en uge siden, har jeg ikke rørt der og det er faktisk ret vildt at opleve, at jeg fuldstændig kan styre, om jeg vil have det eller ikke vil have det. Og det vil jeg selvfølgelig ikke. Mange tak for hjælpen.

Sofie

Neglebidning

I 10 år har jeg bidt negle. Særligt hvis jeg var stresset eller kedede mig. Jeg gjorde det også om natten og kunne vågne med sår ved neglerødderne.
Efter første session er det meget bedre.

Thomas

Hårpilleri

Jeg har siden jeg var barn revet hår ud af mit hoved. Helt ustyrligt blev det når jeg var stresset. Efter bare to sessioner hos Thara er jeg igen kontrol med det og kan endelig lade mit hår være.

Rygestop

Som mange andre har jeg forsøgt at stoppe med at ryge op til flere gange. Efter 1,5 times snak med Thara i december har jeg ikke haft nogen seriøs trang til rygning siden.

Jeg er normalt rimelig skeptisk med alt det hypnose halløj og forventede en trylledame der svingede et ur foran ansigtet på mig. Dette var heldigvis ikke tilfældet.

Jeg aner ikke hvad det er Thara gjorde, men det virkede.

De andre gange jeg har forsøgt at stoppe med at ryge har jeg været super irritabel, denne gang er det gået uden irritation og konen er også pænt glad for at have en mand i normalt humør. Tak for hjælpen Thara! Hvis jeg da bare havde kontaktet dig noget før!!!!

Daniel

Rygestop

Hej Thara. Jeg kom lige til at tænke på dig i dag. Endnu en gang tak for hjælpen med mit rygestop. Jeg har ikke røget siden jeg var hos dig én gang i december 2020. Det er helt vildt! M.v.h. D.

Modtaget på SMS d. 11. Marts 2021

Købemani

Jeg var besat af at købe ting. Igennem mit liv har det skiftet imellem, hvad det var for nogle ting.

Jeg endte med at have flere hundrede bøger/stykker tøj eller hvad det nu lige var i den periode. Når jeg ikke kunne have mere i huset, gav jeg det væk, så jeg havde plads til at købe endnu mere.

Det var helt sindssygt. Jeg fik en rus ud af det, men har brugte bagefter helt vild meget tid på at ærge mig, bebrejde mig selv og bekymre mig bagefter.

I mange år var jeg sponsoreret af far. Først da han døde fik jeg virkelig problemer.

Jeg er så glad for, at jeg er fri af min købemani, takket være god hjælp af hypnoterapi hos Thara.

Nu bestemmer jeg!

1000 tak for et helt fantastisk forløb Thara. Det har været en fornøjelse at gå hos dig og ikke mindst at være kommet frem til, hvem der bestemmer over mit liv!? Afhængigheden eller mig? -MIG??

Lone

Så blev der sat punktum for rygning

Nu har jeg været røgfri i 4 uger takket være hypnose hos dig. Det er gået meget nemmere end jeg havde forventet. Du hjalp mig til at sætte punktum for min rygning, hvor jeg selv kun har været i stand til at sætte komma, som altid blev efterfulgt af: “men jeg kan da også lige…” Tusind tak for det :).

Dorte

Et helt nyt liv

Jeg er endelig røgfri efter bare én behandling! Som storryger i over 40 år har jeg prøvet ALT for at stoppe – uden succes. Hypnose var sidste udvej. Jeg var faktisk bange for det, men uden grund. Det var en rigtig, rigtig behagelig oplevelse. Slet ikke som jeg troede. Jeg blev mødt med smil i en dejlig og rolig atmosfære og følte jeg kunne tale helt åbent lige fra starten. Mine kollegaer siger jeg er vokset fire meter. Sådan et løft har jeg fået. Nu skal jeg ud og opleve noget for alle de penge jeg sparer. Jeg er så glad.

Helle

Det værste var lugten af andres røg

Rygestop har aldrig været nemmere. At de andre røg til festen samme aften rørte mig ikke. Det værste var lugten, da jeg skulle tømme deres askebægre. Jeg er overhovedet ikke fristet til at ryge igen.

Flemming

Colaafhængig

Jeg er en af dem, der nemt kunne drikke 6 l. cola + om dagen. En gang hos Thara og jeg drikker ikke cola mere ?

Kan kun give hende de varmeste anbefalinger…

Og det skal lige siges, jeg havde ikke hovedpine som jeg ellers altid har haft, når jeg forsøgte at komme mit cola til livs ?

Birgitte

Rygestop

Jeg er nu på 9. dag røgfri og har sparet 324 kr.

Jeg har i gennemsnit røget en pakke cigaretter om dagen.

Efter jeg blevet røgfri har jeg været til sølvbryllup, diverse andre arrangementer, hvor der har været røget og jeg har ikke benyttet mig af det. Lysten til at ryge har dog været der periodisk, men af en eller anden årsag så er mit fokus blevet bortledt fra tanken, jeg har simpelthen glemt trangen.

Sender de bedste anbefalinger herfra.

Christina Svensson

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig