Healing for krop, sind og sjæl​

Klangmassage​

Klangoplevelsen

​Klangmassage er en oplevelse alle skulle unde sig selv. Når de helt specielle håndsmedede skåle med deres vidunderlige klange, placeres forskellige steder på kroppen og anslås af klangmassøren, breder vibrationerne sig ud i kroppen og går i resonans med kroppens egne svingninger. Næsten som om en svagt rislende bæk strømmer igennem kroppen. Man henføres i en trancelignende, dybt afspændt tilstand, hvor kroppen falder til ro og tankerne næsten synes at ophøre.

De blide anslag fanger opmærksomheden og når lyden klinger ud, føres man med ind i stilheden og roen.

Efter behandlingen synes ens problemer og udfordringer mere overkommelige. Den kreative energi frisættes og lydhørheden over for en selv er skærpet. Smerter og spændinger i muskler har taget af. Klangmassagen rører både krop, sind og sjæl.

​Behandlingsforløb

Behandlingen foregår liggende på en briks. Du er fuldt påklædt. Skålene placeres forskellige steder på din krop og slås blidt an, så de begynder at vibrere. Vibrationerne breder sig i din krop. Du føres ind i en dybt afspændt, trancelignende tilstand, som giver de bedste forudsætninger for, at din krop og dit sind kan helbrede sig selv. Det er nærmest som en slags kalibrering af krop og nervesystem.

Du er altid velkommen til en enkelt behandling for lige at prøve det eller for dit velværes skyld. Har du smerter, søvnproblemer, stress, angst eller noget helt femte du søger hjælpe for, eller hvis du vil bruge det i en selvudviklingsproces, så anbefaler jeg du tager et forløb på flere gange. Hvor mange afhænger af dit problem og af dine ønsker.

Jeg kan anbefale klangmassagen sideløbende med hypnoseterapi. Især hvis du har stress, angst, depression, smerter eller selvværdsproblemer.

Hvorfor klangmassage?

Klangmassage er terapi med lyd og vibration. Vibrationerne kan forplante sig igennem alt slags væv og alle væsker. Lydende har en meget positiv indvirkning på sindet og hele oplevelsen får både krop og sind i dyb ro og afspænding.​ Hjernen slår over i nogle langsommere frekvenser, så der skrues op for selvbevidsthed, indre lydhørhed, kreativitet, motivation og livsglæde.

Klangmassage styrker det sunde i dig:

  • Holistisk metode som virker på krop, sind og sjæl
  • Hjælper dit nervesystem i ro, dybdeafspændende
  • Vækker den grundlæggende tillid til livet
  • Understøtter og styrker kropsfornemmelsen
  • Kan aktivere uudnyttede ressourcer og kreativitet
  • Styrker selvbevidstheden og den indre lydhørhed
  • Styrker skaberkraften og livsglæden
  • Mindsker spændinger og smerter
  • Øger gennemstrømning og fremmer heling i vævet
  • Sundhedsfremmende: harmonisere, vitaliserer og fremmer regeneration

Klangmassagens historie

Klange, trommer, klokker, bækkener og horn bliver brugt i mange ritualer af både shamaner og buddhister. Lydene er med til at vække sindet og siges at rense krop og sind for dæmoner, ånder og skadelige indflydelser. Her i vesten ville vi nok kalde det sygdom, stress, overbelastninger, tankemylder og langvarige smertefulde følelser, som på sigt ville kunne sætte sig som sygdom i krop og sind.

Klangmassagen er udviklet her i vesten af tyske Peter Hess, som oprindeligt var ingeniør. Han samarbejdede med nogle lydterapeuter og brugte sin ingeniørviden til at lave alle mulige målinger på klangene og på den resonans de gav i kroppen og opdagede deres gavnlige effekt.

Klangskålene

Klangskålene er fremstillet i Nepal. De smedes af tre-fire smede, som arbejder på skålene i op til 30 timer. De består af 12 forskellige metaller. De kvalitetstestes både i Europa og i Asien, for at sikre de har de rette klange og er helt rene i lyden. Det siges også at de laver bønner imens, som frigøres hver gang skålene bruges.

Skålene har forskellig størrelse og form og afgiver forskellige klange og mange toner på en gang. De resonerer forskellige steder i kroppen. Når man sætter skålen på kroppen, slår klangmassøren ikke ret hårdt på skålen. Lyden er ikke så høj, men til gengæld vibrerer skålen mere end almindelige syngeskåle. Designet gør, at vibrationerne bevæger sig ned og ud fra skålen. Vibrationerne breder sig ned i kroppen og ud i vævet. Stagneret energi kan flyttes og gennemstrømningen til spændte eller smertefulde steder øges.

Fra gørenstilstand til værenstilstand

Mange mennesker er i gang hele tiden. Dagens små pauser bliver hurtig brugt til at tjekke mails og sociale medier, eller planlægge det næste man skal gøre.

Kroppen og sindet har måske forsøgt at sende alle mulige signaler til dig, om behovet for ro og restitution. Måske har du længe overhørt signalerne. Måske tænker du endda, at du ikke har brug for ro. Men det har du.

Signalerne kan komme som:

Søvnbesvær, smerter, indre uro, muskelspændinger, tankemylder, åndedrætsbesvær, hjertebanken, angst osv.

Klangmassagen kan hjælpe din krop og dit sind til at opleve værenstilstanden. Når du få gange har fået oplevelsen, kan du også lettere selv finde derhen fremadrettet.

Pris

Massagen varer 60 min. incl. forsamtale og efterfølgende snak. Selve massagen varer omkring 45 minutter.

Introduktionspris: 600 kr.
​Gælder til 31.8 2022

Forbehold

​Du skal lige vente hvis:

Du er gravid før 12. uge

Er opereret for mindre end 6 uger siden.

Er akut syg.

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op

Hvis du gerne vil ringes op på et bestemt tidspunkt, så udfyld formularen og jeg vil ringe dig op.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309 

Medlem af​