Voksende trussel mod folkesundheden

Overvægt

Fedme er en hastigt voksende trussel mod folkesundheden og er på vej til at udgøre et af de væsentligste sundhedsproblemer i verden, pga. de alvorlige følgesygdomme.

Der kan være mange årsager til overvægt. Gentagne diæter, hvor du taber dig og tager det hele eller mere på igen, kan være en af dem. Stress, søvnløshed og manglende energi en anden. Inaktivitet. Medicin og toxiner i kroppen kan få kroppen til at kapsle det inde i fedt, så den derved er beskyttet. Dårlig fordøjelse pga. forkert kost kan gøre det vanskeligt at holde den slanke linje.

Du kan også have spist for at dulme en følelse eller aflede dig selv fra noget, der var svært at rumme eller håndtere. Noget aktuelt eller et traume fra fortiden. Fra naturens side forbinder vi det søde og fede med trøst og tryghed. Du kan også have en tankegang eller nogle overbevisninger, der står i vejen for dine mål om at blive sund og slank.

Hypnoseterapi Det handler ikke kun om mad og motion, men om at ændre hele din indstilling til mad, til dine vaner og dine valg. Det er en proces, der baner vejen for et varigt vægttab og et liv med et naturligt forhold til mad. Hypnoseterapien vil hjælpe dig med dine vægttriggere. Det vil hjælpe dig med dine tanker og følelser og med at holde dig på sporet, så du vælger den kost din krop har brug for.

Jeg har tre muligheder til dig

Det kan være et langt sejt træk at ændre sine vaner omkring spisning.
​Vi er jo nødt til at spise og ingen af os slipper for at skulle forholde os til det.


Den ene mulighed, som også er langt den billigste, er et forløb på tre måneder på et hold med andre, der også vil tabe vægt. Vi bruger coaching, hypnose og kognitiv terapi som støtte til vaneændringerne.
Læs mere om Hjernesmart vægttab her

Du kan også tage mit Online kursus.

Her kan du deltage uanset tid og sted i dit eget tempo.
Læs mere om Vægttab med Hypnose Online her.


Den tredje mulighed er et individuelt terapiforløb. Hvis der ligger traumatiske hændelser eller dybereliggende problemer til grund for dit spisemønster, kan det være du foretrækker at komme i dybden med det og få ryddet op i din mentale bagage først.


Med hypnoseterapi kan du skabe så markant en forandring i dit sind, at du fremover er fri for diæter og slankekure og ikke tager det på igen du har tabt. Din underbevidsthed vil arbejde med dig og ikke imod dig.

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309 

Medlem af​