Kursus:​

7th Path Selvhypnose®

​7th Path Selvhypnose® og Følelsernes Hemmelige sprog

Mental detox og fornyelse – programmér dig selv til succes

​Hvad er 7th Path selvhypnose®?

  • 7th Path selvhypnose® kombinerer meditation, mentaltræning, selvterapi og spiritualitet.
  • 7th Path selvhypnose® hjælper din krop og dit sind til mere ro og til et følelsesmæssigt løft.

Fra at leve i skyer af stress, skyld, skam, offermentalitet, gammelt nag og begræsende frygt, kan 7th Path selvhypnose løfte dig hen imod en tilstand af flow, accept, glæde og et mere kærligt og handlekraftigt perspektiv

Til forskel fra mindfullness meditation, hvor man hviler i det der er, så tilfører man her forslag til sindet.​

Forslagene, som består af 9 sætninger, der bruges meditativt, er designet til at rense dit sind for gamle uhensigtsmæssige tanker, følelser og vaner, samtidig med det fylder dig med ny energi, flytter dig mod en højere bevidsthed, lader dine evner komme i spil og hjælper dig til nye erkendelser og indsigter. 7th Path Selvhypnose hjælper dig til succes med det, du ønsker dig af livet, om det så er mere selvværd og selvtillid, bedre relationer, bedre sundhed eller af karrieremæssig art. Det hjælper dig til at leve i overensstemmelse med dig selv.

7th Path Selvhypnose® praktiseres af mennesker over store dele af verden.

Metoden er udviklet af Calvin D. Banyan, MA og Master Hypnoterapeut, efter at han i sin mangeårige praksis bemærkede, at der var rigtig mange ligheder i klienternes indsigter, når de fik de forandringer, de ønskede. Disse indsigter er indeholdt i 7th Path systemet.

Følelsernes hemmelige sprog

På kurset vil du også lære Følelsernes hemmelige sprog.

Når du lærer at forstå Følelsernes hemmelige sprog, opnår du helt nye indsigter, som hjælper dig til at mestre dit liv og dine relationer. Som redskab hertil bruger vi 1-2-3-selvcoaching.

Følelserne er dit indre kompas, men følelser er også en fortolkning af alle de indtryk hjernen modtager her og nu, sansningerne fra omgivelserne og kroppen og den sammenhæng vi befinder os i som hele tiden sammenholdes med vores erfaringer og overbevisninger. En gang imellem skal den fortolkning bare justeres og kigges lidt efter i sømmene, så du bedre kan navigere efter det. Det betaler sig, for dit eget velbefindendes skyld og for dine relationers skyld, at lære nogle redskaber til, hvordan du navigerer i følelserne.

Hvad lærer du ellers på kurset?

Du vil lære noget helt generelt om hypnose og det hypnotiske sprogbrug. Jeg underviser lidt i hvordan sindet og hjernen fungerer, og hvordan det spiller sammen med vores krop og (mentale) helbred. Jeg deler også ud af mine mere end 25 års erfaring med meditation. Du ikke lære 7th Path gennem en bog, men kun af uddannede instruktører.

Hvordan kan jeg lære det?

Der er 3 muligheder:

  • Du kan tilmelde dig et 10 timers kursus, hvor du lærer 7th Path Selvhypnose®, Følelsernes hemmelige sprog, 1-2-3 coaching metoden og lærer om hypnose og det hypnotiske sprog, meditation og om sammenhængen mellem krop, sind og følelser.
  • Du kan booke enetimer og lære 7th Path selvhypnose® der.
  • Du kan lære 7th Path selvhypnose® kombineret med et terapiforløb på 5 sessioner.

For at finde det forløb der passer bedst til dig, er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende.

Selvhypnose i kombination med et terapiforløb

Forløbet anbefaler jeg til dem, der er i en periode af deres liv, hvor de trænger til at tage sig ekstra godt af sig selv. Hvis man skal oven på igen efter en livskrise, f-eks. et sygdomsforløb, et brudt forhold, en fyring eller en periode med stress eller vil booste sin egen udvikling og har nogle mål i livet man gerne vil nå, er det også for dig.

Mennesker, hvis liv på en eller anden måde er kørt lidt skævt, kommer også i disse forløb for at få hjælp til at komme på rette kurs igen.

At få en med indsigt i sindet og erfaring med transformationsarbejde til at arbejde sammen med dig om din udvikling, får tingene til at rykke langt hurtigere, end hvis du arbejder med det på egen hånd.

Tidligere kursister har sagt:

Jeg fik nye åbenbaringer og indsigter og kom hjem i mig selv
Indholdet af kurset var rigtig godt og formidlet i en rækkefølge som gav mening og lyst til mere. Jeg synes personligt Følelsernes hemmelige sprog var en åbenbaring og en guide, som jeg helt sikkert vil tage med mig i fremtiden.

Mht. selvhypnosen, så kan jeg mærke det stille og roligt bygger mig op eller genopbygger mig indefra og gør at jeg kan være til stede i en rolig, tryg og tillidsfuld udgave af mig selv. Som formidler var du åben, ærlig og engageret i emnet så det kunne mærkes.

Jeg er til daglig direktør i en virksomhed med 26 ansatte og har allerede haft stor gavn af følelsernes hemmelige sprog. Dels til at forstå sammenhænge, men også til at forstå, hvilket ansvar jeg har og hvilket jeg ikke har. Tak for en uvurderlig indsigt i det som styrer vores dagligdag (følelser og vaner), indsigt og tilstedeværelse.”

M.S.

Jeg kan slet ikke undvære det!

“Jeg praktiserer stadig mit 7th Path selvhypnose hver dag. Jeg kan slet ikke undvære det!”
Kirsten


Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud
“Jeg synes at kurset var mere end hypnoterapi og selvhypnose. Det var et kursus, hvor man kunne finde svarene på alle mulige spørgsmål. For mig er det de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

Min krop, hjerne og nervesystemet har fået mulighed for stabilisering. Jeg kan mærke jeg er blevet venner med mig selv igen. Mange tak Thara!”

Catalin


Nu er jeg for alvor bevidst om hvem og hvad der skal styre og fylde i mit liv
“Din måde at få folk i afslappende hypnose på, synes jeg er helt fænomenal, ganske klar og enkel. Jeg synes, du har en meget klar, tydelig og beroligende stemme, som er behagelig at lytte til.

Personligt er jeg midt i at integrere 7th Path i min hverdag. Gennemsnitligt får jeg bragt mig i en let hypnose en gang dagligt lige nu, hvor jeg gennemgår alle erkendelserne en for en. Erkendelsernes enkelte sprog gør det virkelig forståeligt og let for mig at bruge metoden i hverdagen.

7th Path-metoden har helt klart givet mig flere indsigter i sindets kompleksiteter. Mit humør er overordnet blevet løftet – ikke til uanede højder men dog stadig mærkbart. Mine gamle og fastlåste tankemønstre er også stille og rolig i opbrud, step-by-step. Jeg anvender også de gode suggestioners princip dagligt, dvs. at jeg får vendt mine tanker til noget positivt, uanset hvad det er, jeg tænker på.

Jeg har altid været meget målbevidst. Kurset har bare forstærket min målbevidsthed. Nu er jeg for alvor bevidst om, hvad og hvem der skal fylde og styre i mit liv, og jeg tror på, at min personlige udvikling vil fortsætte i en positiv retning fremadrettet.”

Maria

Næste kursus

Ingen planlagte

Sted

Ryttervej 51, 8450 Hammel

Pris

1995 kr. inkl. materiale.

Tilmelding

Send en mail eller ring

Antal pladser

max. 12 deltagere

Du er velkommen til selv at samle et hold
og kontakte mig for nærmere aftale.

Weekender er også en mulighed.​

Ring for en uforpligtende samtale

+45 22 17 58 27

Send en SMS, hvis jeg ikke svarer.

​Tilmeld nyhedsbrev

Læs mere

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309 

Medlem af​