​Kursus:

Hjernesmart Vægttab
​med hypnose

Et effektivt og hjernesmart holdforløb

Mange mennesker går rundt med et stort ønske om at vinde kampen mod de overflødige kilo.
​De fleste ved også udmærket, hvad de skal gøre. Men ofte sker der ikke rigtig nogen forandring, og den forandring der sker er i den uønskede retning. 

Mange lykkes dog med at slanke sig, men når kuren er slut, tager de det hele på igen.

De gamle vaner tager over. Man tillader sig lidt mere og så lidt mere. Falder for fristelser og købmændenes nudging. Det kan være man udvikler en afhængighed af søde sager eller fedt/saltholdige og stærkt forarbejde madvarer. Måske bruger man mad som følelseregulator? Man spiser for at opnå en bedre følelse og som en uheldig form for egenomsorg eller for at dulme et ubehag, som kedsomhed, tristhed, stress, selvlede eller mangel på energi og overskud.

Det er en ond spiral at komme ind i, for mad er virkelig dårlig terapi og disse spisemønstre fører ofte til mere selvlede. 

Heldigvis er der hjælp at hente.

Med Hjernesmart Vægttab med Hypnoseterapi kan du på 13 uger opnå mange indsigter i, hvorfor du vælger som du gør og ikke mindst få nye redskaber til at håndtere det. Hypnose er et utrolig effektivt værktøj til at ændre på dine vaner og præferencer, så du helt naturligt foretrækker de sunde valg, og uden den store kamp imellem spisetrang og viljestyrke fører de gode valg ud i handling.

Du kan genskabe et naturligt forhold til mad, og allerede først i forløbet, har du ikke længere lyst til andet end at spise sundt og behersket. Heller ikke når omgivelserne er fulde af fristelser.

Om Forløbet

Jeg tager udgangspunkt i et koncept udviklet af Hypnoterapeut Jette Kingod, som jeg har gjort til mit eget og suppleret med min kostfaglige og terapeutiske viden. Indholdet er uddybet længere nede.

Konceptet er gennemført på flere tusinde mennesker med effektive resultater.

​Hvad er med i forløbet?

 • En individuel samtale og hypnosesession inden opstart, 1,5 time.
  Indhold:
  – Du vejledes ud fra dine specifikke udfordringer.
  – Du får en grundig introduktion i hypnose så du er helt tryg ved det.
  – Individuel kostvejledning.
 • 12 sessioner i gruppeforløb med vejning, coaching og hypnose af 1 times varighed 1 gang om ugen.
 • Ubegrænset adgang til Facebook gruppe til med gode råd og tips, erfaringsdeling, ekstra øvelser du kan arbejde med hjemme, links til spændende, relevante artikler, opskrifter osv. (Frivilligt!)

Praktisk oplysninger

Du kan tilmelde dig et af nedenstående tre hold ved at ringe eller skrive til mig. Der er løbende optag, hvis der er plads. Du er tilmeldt forløbet i 12 uger efter du har været til en individuel session. Derefter aftaler vi individuelt dit fortsatte forløb.

Holdtider

Mandage

Kl. 19-20

Torsdage
Kl. 10-11

Kl. 19-20

Skiftende arbejdstider?
Intet problem. Du må komme på skiftende hold.

Vejning starter fra 10 min. før.

Pris:
​Kun 2800 kr. for alle 13 gange. Kan betales i 2 rater af 1400 kr. (Andre rater kan aftales).

Klippekort:
Flere vælger at gå hos mig til de er helt i mål ud over de 12 uger, men med længere interval. 5 klip 750 kr.

Antal: 

Der er plads til 8 deltagere på hvert hold.

Vi overholder naturligvis alle gældende Corona anbefalinger og afstandskrav. 

Kursussted: 

Holdene mødes på denne adresse:

Ryttervej 51,
8450 Hammel

Deltagerkrav:

Over 16 år, både kvinder og mænd er velkomne, indstillet på at lære nyt og arbejde med dit forhold til mad.

Du skal ikke følge en bestemt diæt- eller motionsplan på dette kursus. Her er ingen skrappe regler og forbud. Sammen finder vi det, der passer til dig.

Vægttabs terapien i grupperne arbejder ikke med personlige problemer
Det er rettet mod dine vaner, tanker og følelser omkring spisemønstre og de tankegange man har, der fører til de valg man træffer. Disse mønstre har mange fællestræk og deltagerne finder altid stor inspiration hos hinanden. Snakken i grupperne, samt hypnoserne leder ofte til personlige indsigter og udvikling. Har du brug for det, er du selvfølgelig velkommen til at supplere med individuel terapi.

Tjek også Onlineforløbet 

(Klik på billedet)​

Prøv hypnose gratis

Hvis du klikker på billedet herunder, vil jeg sende dig en GRATIS Hypnose lydfil. Den kan hjælpe dig til at genfinde din krops naturlige evne til vægtregulering.

Ring for en uforpligtende samtale

+45 22 17 58 27

Send en SMS, hvis jeg ikke svarer.

​Tilmeld nyhedsbrev

Læs mere

Ønsker du en uforpligtende samtale, om dine behov og hvordan jeg kan hjælpe?

Så tøv ikke med at ringe eller skrive.​

Tilmelding

Tilmelding sker ved at ringe til mig eller sende en mail.
​Der er løbende optag, så du vil opleve at deltagerne skiftes lidt ud undervejs.
​For dig betyder det, at du kan komme i gang med det samme – under forudsætning af, at jeg har plads.

Hvis det med hold ikke lige er dig

Så kontakt mig gerne angående et individuelt forløb.

Du kan også tage et kig på mit Online Forløb, hvor du kan tage hele forløbet hjemmefra. Hele konceptet og mere til, er lavet som ugentlige mails, online platform med e-bøger, video og lydfiler, så du kan gøre det lige når det passer dig og skal ikke møde op på et fast tidspunkt.

Et forløb der faktisk virker

Mine deltagere overraskes gang på gang over hvor effektivt hypnose er allerede efter første session. En mindre justering af kursen, kan være alt, hvad der skal til for en sundere livsstil og et vægttab der holder.

Tidligere deltager på forløbet 20 kg lettere

​Deltagernes siger om deres udbytte af forløbet:

“Det er blevet utrolig meget lettere at tage sunde valg”

“Jeg har slet ikke lyst til sukker mere. Jeg skal ikke engang kæmpe for det”

“Jeg styrer bare uden om fristelserne i supermarkedet og det er meget let faktisk”

“Selv om de andre spiser slik og chips derhjemme er jeg ikke fristet. Det er virkelig underligt. Før stoppede jeg aldrig før skålene var tømt.”

“Jeg slanker mig stille og roligt og det går faktisk meget nemt.”

“Jeg har ikke haft overspisninger, hvor jeg ikke kunne styre det, i flere måneder nu. Jeg tror, jeg er færdig med det”

“Hypnoserne har hjulpet mig til at få ro i mit nervesystem. Når jeg ikke længere er så stresset, så spiser jeg heller ikke så meget. Jeg har virkelig fået indsigt i, hvordan det hænger sammen.”

Du kan se mere om deltagernes mange sejre og succeser her .

Mere om indholdet på forløbet

På holdene er der fælles hypnose hver gang. Hypnose arbejder indefra og kan læres af alle der kan lytte og følge en instruktion. Det handler ikke kun om mad og motion, men om at ændre hele din indstilling til mad, og hvad der driver dig til at vælge som du gør. Det er en proces, der baner vejen for et naturligt vægttab og en efterfølgende stabil vægt.

Ofte står en afhængighed i vejen for et vægttab. Man kan være afhængig af sukker/fedt/saltholdige fødevarer eller af et bestemt spisemønster, hvor det ikke er reelt sult der driver en, men snarere en trang. Det handler om at sætte dig fri af din afhængighed og inspirere dig til et nyt og mere naturligt forhold til din ernæring, og gøre din indre kamp mindre, så tankerne om mad og vægt ikke skal fylde så meget. Mit mål er, at du skal gå styrket herfra med en følelse af, at det er dig, der styrer din spisning.

Prøv hypnose gratis og oplev, hvor effektivt det er

Jeg har lavet en GRATIS HYPNOSE LYDFIL, som du kan hente ved at klikke på linket. Så kan du hjemme i fred og ro prøve hvor effektivt det er. Lydfilen kan hjælpe dig tilbage til at mærke din appetit.

Mange mærker ikke rigtig hverken sult eller mæthed. Enten fordi de spiser forkert, overhører kroppens signaler, er blevet bange for at være sultne eller har været på slankekure hele livet. Så de er kommet helt ude af kontakt med deres kroppens naturlige regulering af, hvad og hvor meget den har brug for.

Lyt til den så ofte du vil. Den vil hjælpe dig til at bremse din vægtøgning og du kan få en smagsprøve på, hvad hypnose kan gøre for dig.

Bare rolig! Det er overhovedet ikke farligt at lytte til hypnose derhjemme alene. Du kan til enhver tid bare afbryde og tage dig af det, du skal tage dig af. Den er bare et super effektivt redskab til din mental- og opmærkssomhedstræning.

En klient fik vagt nyt håb og fandt endelig det, der hjalp hende:

“Jeg har ellers prøvet hypnose før for min overvægt, men fik alligevel ikke bugt med mit spisemønster med en ustyrlig spisetrang og overspisninger. Da jeg lyttede til lydfilen, så vidste jeg bare, at du ved, hvordan du skal hjælpe mig fri af dårlige spisemønstre."

Tilmeld dig i dag på mail eller ved at ringe. Jeg håber at se dig på holdet.

Thara Chalotte Fogh

Kostvejleder, Psykomotorisk terapeut, Hypnoterapeut

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309