Selvhypnose med 7th Path

​Selvhypnose minder lidt om meditation og mindfullness. Fælles for alle tre metoder er, at du forsøger at opnå en afslappet tilstand, som reducerer stress og skaber balance i krop og sind. I en meditationsform som mindfullness forsøger man at være i den tilstand, følelse eller kropslige fornemmelse, der er, og acceptere tingene som de er uden at dømme eller prøve at ændre noget. Med det formål at skabe mere ro og klarhed i sindet. Det er der mange der har vanskeligt ved. For selvfølgelig ønsker man at ændre det, der forvolder en smerte og hindrer en i at være lykkelig og tilfreds.


Noget af det mindfullness kan, er at skabe øget opmærksomhed på det der er. Det er også første trin, når man ønsker at skabe en forandring. At flytte sig mod en højere bevidsthed, og opnå nye erkendelser og indsigter Disse elementer er indeholdt i 7th Path selvhypnose, men der ud over tilføjer man hypnotiske suggestioner for at ændre de tanker, der ofte ligger til grund for vores smerte. Sprogbruget er anderledes og rettet imod positiv, personlig forandring. Det adskiller sig fra andre former for selvhypnose, da der i processen er indbyggede trin, der hjælper med at fjerne gamle, underbevidste blokeringer for at kunne leve et tilfredsstillende og glædesfyldt liv. Det adskiller sig også fra det at lave affirmationer – bekræftende sætninger man siger til sig selv, da det meditative aspekt er indeholdt.


7th Path systemet arbejder systemisk på at give håb for, at du lykkes med de forandringer, du ønsker at skabe. Det giver mulighed for at slippe gamle mønstre og overbevisninger, og bygger selvværdet op ved hjælp af kraftfulde suggestioner og affirmationer, før du orienterer dig mod de ændringer, du ønsker at skabe for dig selv.


Det er en spændende proces at gå i gang med. Jeg kan kun anbefale det. Jeg oplever at 7th Path og arbejdet med selvhypnosen renser ud i gamle overbevisninger samtidig med, at man løbende erstatter gamle ubrugelige tanker med nye og mere positive indstillinger, som jeg kan se med tiden afspejles i min og mine klienter og kursisters adfærd. Man opbygger simpelt hen nye vaner i sine tankemønstre, som påvirker følelserne, som igen påvirker adfærden.


Af Hypnoterapeut Thara Chalotte Fogh

Ring for en uforpligtende samtale

+45 22 17 58 27

Send en SMS, hvis jeg ikke svarer.

​Tilmeld nyhedsbrev

Læs mere

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309