Afhængighed

Rygestop!

Daniel skriver i en anmeldelse på Facebook:

Som mange andre har jeg forsøgt at stoppe med at ryge op til flere gange. Efter 1,5 times snak med Thara i december har jeg ikke haft nogen seriøs trang til rygning siden.

Jeg er normalt rimelig skeptisk med alt det hypnose halløj og forventede en trylledame der svingede et ur foran ansigtet på mig. Dette var heldigvis ikke tilfældet.

Jeg aner ikke hvad det er Thara gjorde, men det virkede.

De andre gange jeg har forsøgt at stoppe med at ryge har jeg været super irritabel, denne gang er det gået uden irritation og konen er også pænt glad for at have en mand i normalt humør. Tak for hjælpen Thara! Hvis jeg da bare havde kontaktet dig noget før!!!!

Rygestop

Sms sendt d. 11. marts 2021:

Hej Thara. Jeg kom lige til at tænke på dig i dag. Endnu en gang tak for hjælpen med mit rygestop. Jeg har ikke røget siden jeg var hos dig én gang i december 2020. Det er helt vildt! M.v.h. D.

Købemani

Jeg var besat af at købe ting. Igennem mit liv har det skiftet imellem, hvad det var for nogle ting.

Jeg endte med at have flere hundrede bøger/stykker tøj eller hvad det nu lige var i den periode. Når jeg ikke kunne have mere i huset, gav jeg det væk, så jeg havde plads til at købe endnu mere.

Det var helt sindssygt. Jeg fik en rus ud af det, men har brugte bagefter helt vild meget tid på at ærge mig, bebrejde mig selv og bekymre mig bagefter. 

I mange år var jeg sponsoreret af far. Først da han døde fik jeg virkelig problemer.

Jeg er så glad for, at jeg er fri af min købemani, takket være god hjælp af hypnoterapi hos Thara.

Nu bestemmer jeg!

1000 tak for et helt fantastisk forløb Thara. Det har været en fornøjelse at gå hos dig og ikke mindst at være kommet frem til, hvem der bestemmer over mit liv!? Afhængigheden eller mig? -MIG??

– Lone

Så blev der sat punktum

Nu har jeg været røgfri i 4 uger takket være hypnose hos dig. Det er gået meget nemmere end jeg havde forventet. Du hjalp mig til at sætte punktum for min rygning, hvor jeg selv kun har været i stand til at sætte komma, som altid blev efterfulgt af: “men jeg kan da også lige…” Tusind tak for det :).

– Dorte

Et helt nyt liv

Jeg er endelig røgfri efter bare én behandling! Som storryger i over 40 år har jeg prøvet ALT for at stoppe – uden succes. Hypnose var sidste udvej. Jeg var faktisk bange for det, men uden grund. Det var en rigtig, rigtig behagelig oplevelse. Slet ikke som jeg troede. Jeg blev mødt med smil i en dejlig og rolig atmosfære og følte jeg kunne tale helt åbent lige fra starten. Mine kollegaer siger jeg er vokset fire meter. Sådan et løft har jeg fået. Nu skal jeg ud og opleve noget for alle de penge jeg sparer. Jeg er så glad.

– Helle

Det værste var lugten

Rygestop har aldrig været nemmere. At de andre røg til festen samme aften rørte mig ikke. Det værste var lugten, da jeg skulle tømme deres askebægre. Jeg er overhovedet ikke fristet til at ryge igen.

– Flemming

Colaafhængig

Jeg er en af dem, der nemt kunne drikke 6 l. cola + om dagen. En gang hos Thara og jeg drikker ikke cola mere ?

Kan kun give hende de varmeste anbefalinger…

Og det skal lige siges, jeg havde ikke hovedpine som jeg ellers altid har haft, når jeg forsøgte at komme mit cola til livs ?

Birgitte

Rygestop

Jeg er nu på 9. dag røgfri og har sparet 324 kr.

Jeg har i gennemsnit røget en pakke cigaretter om dagen.

Efter jeg blevet røgfri har jeg været til sølvbryllup, diverse andre arrangementer, hvor der har været røget og jeg har ikke benyttet mig af det. Lysten til at ryge har dog været der periodisk, men af en eller anden årsag så er mit fokus blevet bortledt fra tanken, jeg har simpelthen glemt trangen.

Sender de bedste anbefalinger herfra.
– Christina Svensson

Ring for en uforpligtende samtale

+45 22 17 58 27

Send en SMS, hvis jeg ikke svarer.

​Tilmeld nyhedsbrev

Læs mere

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309 

Medlem af​