Rygestop

Høj succesrate

Rygestop med hypnose

Hypnose hører til blandt de absolut mest effektive metoder til rygestop og nikotinafvænning.

9 ud af 10 er røgfrie efter 1-3 sessioner. 

Det som gør succesraten så høj og adskiller et rygestop med hypnose fra andre rygestopmetoder er, at du bliver ikke-ryger!

Du vil som oftest være røgfri efter 1. session og efter 2. eller 3. session helt fri af trangen til nogensinde at begynde igen. Du vil stadig have minderne om cigaretterne, men cigaretterne vil ikke være noget du længes efter, lige som hos mange eksrygere, hvor trangen altid spøger, så de skal bruge energi og viljestyrke på at holde den nede.

Som ikke-ryger er du helt fri af din afhængighed på samme måde som en, der aldrig har røget.

Når du er helt fri af din afhængighed, vil du heller ikke have behov for at erstatte rygning med noget andet, som slik, mad eller tyggegummi.

Hypnoseterapien hjælper dig til succes med rygestop

​Hypnoseterapien hjælper dig fri af alle de bekymringer du evt. har omkring dit rygestop og opbygger samtidig din motivation og din lyst til at opnå alle de fordele, der er ved at kvitte tobakken.
Vi sætter dobbeltstreg under din beslutning om at blive røgfri.

​Glæden og tilfredsheden er langt større, dybere og mere ægte ved ikke at ryge end den kortvarige tilfredsstillelse rygning gav dig.
Det øjebliks nydelse og tilfredsstillelse, man kan opleve ved at ryge skyldes mest, at man lindrer de abstinenser nikotinen selv har skabt – lige ind til næste gang trangen melder sig.
Ved at blive ikke-ryger er du ikke længere kontrolleret af vaner, uro og rygetrang. Du genvinder din frihed.

Du har alt at vinde ved at blive ikke-ryger.

Snus og nikotinprodukter – slut med afhængighed

​Hypnoseterapi kan naturligvis afhjælpe afhængighed af alle nikotinprodukter – også snus, nikotinposer og flere af de nikotinprodukter, der sælges som rygestopmidler.

Nikotinprodukter afhjælper ikke din afhængighed. For nogle er de en hjælp i en nedtrapningsfase, men egentlig giver det ikke mening at behandle en afhængighed af et stof, med mere at det samme stof. Mange ender med blot at blive afhængig af de meget dyre produkter i stedet for.

Snus sparer dig for røgen, men det betyder ikke at det er bedre end cigaretter. Nikotinindholdet er højere end i en cigaret – ca. 4-5 gange. I nogle produkter op til 40 gange så højt. I starten giver det en lille rus, men man bliver hurtigt afhængig af det og rusen udebliver. I stedet er man fanget og snusen kan ikke gøre andet end at dulme de abstinenser, den selv har skabt.
​Nikotinen fra snus går hurtigere i hjernen. Derfor oplever mange symptomer fra nervesystemet som nedtrykthed, angst og irritabilitet, som snusen måske kortvarrigt kan dulme, men kun for at skubbe det til næste gang abstinenserne kommer.
Med hypnose oplever mange, at abstinenserne udebliver og trangen helt forsvinder.

Det siger mine klienter​ om deres resultater

Det endelige punktum
“Nu har jeg været røgfri i 4 uger takket være hypnose hos dig. Det er gået meget nemmere end jeg havde forventet. Du hjalp mig til at sætte punktum for min rygning, hvor jeg selv kun har været i stand til at sætte komma, som altid blev efterfulgt af: “men jeg kan da også lige…” Tusind tak for det :).”
​– Dorte

​Storryger i 40 år og røgfri på én session
“Jeg er endelig røgfri efter bare én behandling! Som storryger i over 40 år har jeg prøvet ALT for at stoppe – uden succes. Hypnose var sidste udvej. Jeg var faktisk bange for det, men uden grund. Det var en rigtig, rigtig behagelig oplevelse. Slet ikke som jeg troede. Jeg blev mødt med smil i en dejlig og rolig atmosfære og følte jeg kunne tale helt åbent lige fra starten. Mine kollegaer siger jeg er vokset fire meter. Sådan et løft har jeg fået. Nu skal jeg ud og opleve noget for alle de penge jeg sparer. Jeg er så glad.”
​– Helle Due

Fra ryger til ikke-ryger uden at blive irritabel
“Som mange andre har jeg forsøgt at stoppe med at ryge op til flere gange. Efter 1,5 times snak med Thara i december har jeg ikke haft nogen seriøs trang til rygning siden.​
Jeg er normalt rimelig skeptisk med alt det hypnose halløj og forventede en trylledame, der svingede et ur foran ansigtet på mig. Dette var heldigvis ikke tilfældet.​
Jeg aner ikke hvad det er Thara gjorde, men det virkede.
​De andre gange jeg har forsøgt at stoppe med at ryge har jeg været super irritabel, denne gang er det gået uden irritation og konen er også pænt glad for at have en mand i normalt humør. Tak for hjælpen Thara! Hvis jeg da bare havde kontaktet dig noget før!!!!”
​​-Daniel Johannesen

Til fest med rygere samme aften uden at det rørte mig
“Rygestop har aldrig været nemmere. At de andre røg til festen samme aften rørte mig ikke. Det værste var lugten, da jeg skulle tømme deres askebægre. Jeg er overhovedet ikke fristet til at ryge igen.”​
– Flemming

Sparer mange penge og kan slet ikke holde fast i trangen

“Jeg er nu på 9. dag røgfri og har sparet 324 kr. Jeg har i gennemsnit røget en pakke cigaretter om dagen.
​Efter jeg blevet røgfri har jeg været til sølvbryllup, diverse andre arrangementer, hvor der har været røget og jeg har ikke benyttet mig af det. Lysten til at ryge har dog været der periodisk, men af en eller anden årsag så er mit fokus blevet bortledt fra tanken, jeg har simpelthen glemt trangen.​
Sender de bedste anbefalinger herfra.”
– Christina Svensson

Det er gået overraskende nemt!​
40 år som ryger og så er jeg røgfri og uden rygetrang på 1,5 time. Jeg skal anbefale dig til alle jeg kender.
– ​Lone

Fri af snusafhængighed
“Efter første session havde jeg ikke trangen til at tage snus mere. På tredjedagen kom jeg af gammel vane til at tage en lige da jeg vågnede af. Så kunne jeg ikke stoppe igen. Mit forbrug var dog kun en fjerdedel af, hvad det var før. Efter den anden session her for en uge siden, har jeg ikke rørt der og det er faktisk ret vildt at opleve, at jeg fuldstændig kan styre, om jeg vil have det eller ikke vil have det. Og det vil jeg selvfølgelig ikke. Mange tak for hjælpen.”
– ​Sofie

74 år og storryger hele livet
Sender følgende besked:
Hej Thara, jeg vil gerne aflyse min opfølgende session på onsdag, da det går fremragende!
– Palle

Sådan foregår det​

​1. Session, 1,5 time
Samtale om din rygehistorik, motivation for at stoppe, samt de bekymringer du evt. har omkring dit rygestop.
Du får en grundig indføring i hypnosen, så du er helt tryg ved det inden.
I hypnosen sætter vi streg under din beslutning. Vi arbejder på din motivation og lyst til at stoppe og fjerner din rygetrang. Ofte er denne ene gang nok.

2. Session, 1-1,5 time

Ud fra den tilbagemelding jeg får fra dig, målretter vi endnu mere.
Vi sætter ind der hvor du har brug for det for at få rygetrangen helt væk, så du bliver aldrig-mere-ryger.
Får du ikke brug for 2. session, bedes du melde afbud senest 24 timer inden.

3. Session 1-1,5 time

Meget få har brug for den 3. session. Vi ser på hvor du stadig hænger fast og slår resultatet helt fast, så du undgår nogen sinde at falde i igen.

​NADA Øreakupunktur
Sammen med hypnose vil du få tilbudt NADA-behandling.
NADA er 5 helt tynde akupunkturnåle i hvert øre.
De har en effekt på mange bioregulerende systemer på samme tid og er med til at afhjælpe abstinenserne.
NADA-behandlingen er inkluderet i prisen i alle sessioner.

​Pris
1200 kr. pr. session.

Hvis man ryger en pakke på 20 stk. dagligt, ryger man for ca. 21.900 kr. årligt.
Har du taget beslutningen om at blive ikke-ryger, så sæt en dato for dit rygestop. Kontakt mig allerede i dag. Så har du taget det første skridt.

Rygestop hypnose
Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig