Selvværd

Det siger klienterne

Det siger mine klienter om et forløb mod selvværd

Havde svært ved at falde til på den nye uddannelse

Da min søns startede på sin ungdomsuddannelse havde han svært ved at falde til og blev meget usikker på sig selv socialt. Efter sessionerne hos dig reflekterede han over virkelig mange ting og blev mere åben. Også derhjemme. Han fandt efterfølgende sammen med nogle på skolen, som han passede sammen med og fik gode venskaber og faldt godt til.

Ung kvinde med depression

En vanskelig skolegang og personlige udfordringer havde gjort udsynet til fremtiden sort og trist for denne unge kvinde, hvis tro på sig selv var helt i bund. Hun udtaler:
​”Jeg har ikke haft det så godt i mange år. Jeg har fundet ro i mig selv og mod på livet igen efter lang tids nedtrykthed, udmattelse og sygemeldning. Jeg opsøger mine venner igen og venter bare på at skulle i praktik, som jeg ser frem til. Før kunne jeg slet ikke overskue noget af det. Jeg har også fået mod på at bo selv nu. Der er bare sket så mange positive ting de seneste måneder. ”

A.

Fik løftet humøret og lærte at sætte grænser

Jeg har altid været meget målbevidst. Kurset har bare forstærket min målbevidsthed. Nu er jeg for alvor bevidst om, hvad og hvem der skal fylde og styre i mit liv, og jeg tror på, at min personlige udvikling vil fortsætte i en positiv retning fremadrettet.

Din måde at få folk i afslappende hypnose på, synes jeg er helt fænomenal, ganske klar og enkel. Jeg synes, du har en meget klar, tydelig og beroligende stemme, som er behagelig at lytte til.

Personligt er jeg midt i at integrere 7th Path i min hverdag. Gennemsnitligt får jeg bragt mig i en let hypnose en gang dagligt lige nu, hvor jeg gennemgår alle erkendelserne en for en. Erkendelsernes enkelte sprog gør det virkelig forståeligt og let for mig at bruge metoden i hverdagen.

7th Path-metoden har helt klart givet mig flere indsigter i sindets kompleksiteter. Mit humør er overordnet blevet løftet – ikke til uanede højder men dog stadig mærkbart. Mine gamle og fastlåste tankemønstre er også stille og rolig i opbrud, step-by-step. Jeg anvender også de gode suggestioners princip dagligt, dvs. at jeg får vendt mine tanker til noget positivt, uanset hvad det er, jeg tænker på.

Maria

Oven på efter blodprop i hjernen

Jeg blev ramt af en blodprop i hjernen i juni 2017. Jeg fik ingen fysiske mén, men kæmpede med hjernetræthed og koncentrationsbesvær. Jeg havde svært ved at bevare overblikket.

Jeg henvendte mig til Thara for at prøve, om hypnoseterapi kunne hjælpe på hjernetrætheden.
Jeg var afsted i alt fire gange og kom derfra med så meget mere og vigtigere end hjælp til hjernetrætheden.

Gennem indledende samtaler før hver behandling fik Thara sporet sig ind på, hvad vi skulle arbejde med.

Oveni blodproppen kom en depression, hvilket er meget normalt. For min depression gik jeg til psykolog, der fik åbnet for en ikke bearbejdet sorg i forbindelse med min mors død, da jeg var 12 år. Jeg havde egentlig ikke brug for at gennemleve denne sorg og Thara hjalp mig med at tage mig af det, finde ro omkring det og give slip på det.​

Jeg er selv overbevist om, at min blodprop kom som følge af stress – for stort arbejdspres og ikke mindst for stor præstationsangst. Thara hjalp mig med at styre mine tanker og installere ”pyt”-knappen, så jeg nu kan sige pyt til mine egne og andres krav og forventninger og vurderinger og i stedet sige JA til at tage bedre vare på mig selv, mine behov og ønsker for mit liv.

Jeg følte mig meget tryg hos Thara. Hendes behagelige væsen gjorde mig afslappet, og hendes behandlinger har givet mig en indre ro, jeg for et år siden ikke troede var mulig.

Jeg kan varmt anbefale hypnoseterapi.

Vivi

Stress

“Jeg synes at kurset i 7th Path selvhypnose var mere end hypnoterapi og selvhypnose. Det var et kursus, hvor man kunne finde svarene på alle mulige spørgsmål. For mig er det de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

Min krop, hjerne og nervesystemet har fået mulighed for stabilisering. Jeg kan mærke jeg er blevet venner med mig selv (lille mig) igen. Mange tak Thara!”

Constantin

Præsentationsangst

Min store udfordring har altid været at stille mig op og undervise, specielt i større grupper. Det har begrænset mig betydeligt, når jeg i mit job har haft undervisnings- /formidlingsopgaver, hvilke jeg har et brændende ønske om at kunne udfylde, idet jeg gerne vil formidle min viden og erfaringer til andre.
Jeg modtog 4 behandlinger i alt – herunder håndgribelige redskaber til selv at arbejde videre med min udfordring i undervisningsøjemed.

Jeg har siden sidste behandling undervist 4 gange. Jeg kan tydeligt mærke, at der er sket store forbedringer. Jeg bliver ikke nær så nervøs før og under selve undervisningen. Når jeg oplever, at nervøsiteten sniger sig ind, anvender jeg med stor succes de redskaber Thara har introduceret mig til.

Jeg mener det er vigtigt at være indstillet på, at et vellykket hypnoseforløb kræver, at man også selv er villig til at arbejde målrettet med sin udfordring bl.a. med hjælp fra de redskaber behandleren, i dette tilfælde Thara introducerer til.

Jeg kan på det varmeste anbefale et hypnoseforløb hos Thara. Thara arbejder meget seriøst og tilrettelægger hypnosen i et tæt samarbejde med sin klient.

Thara er meget kompetent i sin tilrettelæggelse af behandlingen, hvilket fik mig til at være tryg, idet hun løbende involverede mig i, hvad der skulle ske og hvorfor.

Så har du noget, der begrænser dig i at nå dine mål, så tøv ikke med at bestille en tid .
Marlene

Tilbage til livet efter sygdom og ledighed

Thara, du får min varmeste anbefaling. Jeg følte mig tryg og rolig sammen med dig. Hypnoterapi var ukendt for mig, men du sørgede for at det blev en rigtig god oplevelse.

Efter min kræftsygdom og længere tids arbejdsløshed, synes jeg at tingene gik lidt for meget ned af bakke og der skulle ske noget. Jeg ville være kreativ igen, finde glæden ved at være til. Jeg har altid haft svært ved at lære nyt og huske ting, det ville jeg også gerne ændre på.

Efter første behandling hos Thara, var der effekt. Jeg følte meget mere glæde og en ægte udadvendthed, uden den forbeholdenhed jeg havde følt før. Efter de følgende behandlinger skete der bare så meget med mig. Jeg fik lyst til at være kreativ igen, fandt ud af, at det med ikke at huske så godt, er helt i orden. Mit selvværd er større. Jeg tør mere, i stedet for at begrænse mig selv.

Jeg synes hypnoterapien var en spændende proces at gå igennem. Jeg oplevede ting, jeg totalt havde glemt og fik dem bearbejde på en ”nem måde”, det var nærmest magisk. Det har ændret på meget i mig, også noget jeg ikke sådan lige kan sætte ord på.

Kærlig hilsen

Kathe

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig