Stress

Det siger klienterne

Det siger mine klienter om et forløb mod stress

Fri af vreden

“Jeg har længe gået med et meget højt stress niveau pga. mange byrder og problemer med ex-mand. Jeg tænkte at jeg aldrig kunne tilgive ham for det han har gjort. Alligevel er min følelse omkring ham virkelig ændret. Jeg frygter ikke længere hver eneste kontakt og kærligheden og taknemmeligheden over mine børn er stærkt forøget. Det er en ret vild oplevelse. Jeg troede ikke hypnose kunne rykke så meget.”

7th Path selvhypnose bygger mig op indefra

Indholdet af kurset var rigtig godt og formidlet i en rækkefølge som gav mening og lyst til mere. Jeg synes personligt Følelsernes hemmelige sprog var en åbenbaring og en guide, som jeg helt sikkert vil tage med mig i fremtiden.

Mht. selvhypnosen, så kan jeg mærke det stille og roligt bygger mig op eller genopbygger mig indefra og gør at jeg kan være til stede i en rolig, tryg og tillidsfuld udgave af mig selv. Som formidler var du åben, ærlig og engageret i emnet så det kunne mærkes.

Jeg er til daglig direktør i en virksomhed med 26 ansatte og har allerede haft stor gavn af følelsernes hemmelige sprog. Dels til at forstå sammenhænge, men også til at forstå, hvilket ansvar jeg har og hvilket jeg ikke har. Tak for en uvurderlig indsigt i det som styrer vores dagligdag (følelser og vaner), indsigt og tilstedeværelse.”

​Sander

7th Path selvhypnose

Jeg udfører stadig mit 7th Path selvhypnose hver dag. Jeg kan ikke undvære det. ?

Kirsten

Oven på efter blodprop i hjernen

Jeg blev ramt af en blodprop i hjernen i juni 2017. Jeg fik ingen fysiske mén, men kæmpede med hjernetræthed og koncentrationsbesvær. Jeg havde svært ved at bevare overblikket.

Jeg henvendte mig til Thara for at prøve, om hypnoseterapi kunne hjælpe på hjernetrætheden.
Jeg var afsted i alt fire gange og kom derfra med så meget mere og vigtigere end hjælp til hjernetrætheden.

Gennem indledende samtaler før hver behandling fik Thara sporet sig ind på, hvad vi skulle arbejde med.

Oveni blodproppen kom en depression, hvilket er meget normalt. For min depression gik jeg til psykolog, der fik åbnet for en ikke bearbejdet sorg i forbindelse med min mors død, da jeg var 12 år. Jeg havde egentlig ikke brug for at gennemleve denne sorg og Thara hjalp mig med at tage mig af det, finde ro omkring det og give slip på det.

Jeg er selv overbevist om, at min blodprop kom som følge af stress – for stort arbejdspres og ikke mindst for stor præstationsangst. Thara hjalp mig med at styre mine tanker og installere ”pyt”-knappen, så jeg nu kan sige pyt til mine egne og andres krav og forventninger og vurderinger og i stedet sige JA til at tage bedre vare på mig selv, mine behov og ønsker for mit liv.

Jeg følte mig meget tryg hos Thara. Hendes behagelige væsen gjorde mig afslappet, og hendes behandlinger har givet mig en indre ro, jeg for et år siden ikke troede var mulig.

Jeg kan varmt anbefale hypnoseterapi.

Vivi

Hjernetræthed

Hejsa
Jeg er en 42-årig spastisk kvinde med medfødt spasticitet, som har prøvet hypnoseterapi hos Thara Charlotte Fogh. Her er lige nogle af mine oplevelser og erfaringer med min hypnoseterapi, som jeg gerne vil dele med jer:

Før hypnosen havde jeg store problemer med en udtrættet hjerne samt vanskeligheder med at huske og koncentrere mig – primært grundet i mange forklaringer og guidninger af de folk, som skal hjælpe mig med de ting, mit handicap kræver. Efter hypnosen er min dybe træthed forsvundet. Min hjerne kan holde til at være på i længere tid. Jeg føler også, jeg har fået både bedre koncentration og mindre hukommelsesbesvær efterfølgende.

Det er klart, at træerne ikke vokser ind i himlen, og det er fortsat en arbejdsproces i tiden fremover. Mine erfaringer er, at hvis et hyposeforløb skal bære frugt, skal man som hypnoseklient bl.a. være åben overfor at give det et skud samt have mod til at arbejde dybere med sig selv via sin underbevidsthed, lyst til at bruge sin forestillingsevne og gå med ind i de forslag og guidninger, som hypnotisøren foreslår.

Jeg synes, Thara er dygtig til sit fag og god til at individualisere og tage hensyn til, hvor den enkelte person er i sit liv og hvilken hypnose, der er brug for den enkelte dag. Jeg har i alt fået fire behandlinger og er fortsat i fremgang, hvad både min udtrættede hjerne, generel træthed, koncentration og hukommelse angår – det er bare den FEDESTE fornemmelse.​

Hvem ved, hvis du er åben overfor og har lyst til at springe ud i hypnosens univers, så kan det måske også hjælpe dig.

Mange hilsner

Maria

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig