Stress

Hypnoseterapi er egnet til stressbehandling

Stress kan reduceres med hypnose

Hypnosen hjælper dig til at finde ro og balance, så du bedre kan regulere dit nervesystem. Sammen finder vi ind til årsagerne til din overbelastning og styrker dig i at kunne lave de nødvendige forandringer. Terapien er tilpasset dig og dine behov og kan hjælpe dig til stor personlig udvikling.

Redskaber til stresshåndtering

Ofte opstår stress når de belastninger, man er udsat for, overstiger de ressourcer man besidder. Et sted at sætte ind er at forsøge at reducere de belastninger. Et andet sted er at optimere på sine ressourcer og lære at tøjle sine reaktioner. En måde at gøre det på, er at lære sig nogle redskaber.

For nogle handler det om en ordentlig nattesøvn og nærende og regelmæssige måltider .

For andre om struktur, prioriteringer, og at få hjælp og aflastning.

Det kan også være, at man skal lære nogle mentale redskaber og nogle metoder som kan hjælpe med følelsesregulering og tankemylder.

To mennesker bliver måske ikke stressede af de samme belastninger. Det kan også handle om, hvordan man tager det. Om indstilling.

Man kan ikke kontrollere hvad andre siger og gør, men man kan lære at kontrollere sine reaktioner på det. Mange stressede mennesker er i deres følelsers vold. På den måde smitter stress også til dem, de omgiver sig med. Deres ukontrollerede reaktioner, kan gøre, at de omgivende bliver skræmte eller bekymrede, så også deres alarmberedskab aktiveres. Man har også et ansvar for sine omgivelser. Derfor er det vigtig at sætte ind.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine forespørgsler og for en uforpligtende snak.

Meditation og stress

Meditation og mindfulness anbefales ofte som redskab til at bedre stress. At lære at holde pauser i strømmen af tanker og gøremål kan være livsændrende for mange. At det røde lys i trafikken eller ventetiden ved printeren kan bydes ind som en velkommen pause, frem for en irriterende forhindring, kan gøre meget for ens mentale velbefindende.

Meditation kan være et sted at træne evnen til at være til stede med det der er, frem for at jagte efter at blive færdig med de ca. 150 ufærdige opgaver, vi alle sammen har hele tiden. Du bliver ikke færdig! Der er altid et nyt måltid der skal tænkes på, nye mails i indbakken, vasketøj der igen er beskidt osv.

Hvis meditation bliver endnu en opgave på din to-do liste er det ikke det du skal.

Hvis du ser meditation som et middel til at lære dig at blive mere opmærksom på dig selv og din krops signaler, så du fremover kan undgå at gå ned med stress er det en fremragende idé at lære det og bruge det regelmæssigt.

Du kan se nærmere på de meditationsforløb jeg tilbyder her.

Klienterne siger:

“Jeg er selv overbevist om, at min blodprop i hjernen og den deraf følgende depression kom som følge af stress – gamle sorger, for stort arbejdspres og ikke mindst stor præstationsangst og utilstrækkelighedsfølelse. Thara hjalp mig med at styre mine tanker og til at slippe mange af mine egne krav og sige fra på andres krav og forventninger og vurderinger og i stedet sige JA til at tage bedre vare på mig selv, mine behov og ønsker for mit liv. Jeg følte mig meget tryg hos Thara. Hendes behagelige væsen gjorde mig afslappet, og hendes behandlinger har givet mig en indre ro, jeg for et år siden ikke troede var mulig.
Jeg kan varmt anbefale hypnoseterapi.”

– Vivi

​“Med hypnoterapien har jeg virkelig fundet meget ro. Jeg har været så syg af stress, at jeg ikke kan arbejde længere. Jeg har fået et meget bedre liv nu på trods. Jeg går ture hver dag, som jeg nyder og har lært at styre min spisning, som jeg brugte til at dulme stress. Jeg får oftere lavet ordentligt mad, da jeg har fundet mere overskud til at tage bedre vare på mig selv. Det har været rigtig godt for mig at komme hos dig”

– Anonym

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig