Symptomer

Det siger klienterne

Det siger mine klienter om et forløb mod symptomer

Søvnbesvær

Efter et hospitalsophold for 4 år siden har jeg ikke kunnet sove om natten. Det tog mig 3-4 timer at falde i søvn hver eneste nat. Jeg var træt inden jeg gik i seng og så lå jeg alligevel lysvågen. Allerede efter første session var der effekt samme aften. Siden jeg var hos dig for en uge siden, har jeg sovet i løbet af 10-15 minutter hver eneste nat.

Oven på efter blodprop i hjernen

Jeg blev ramt af en blodprop i hjernen i juni 2017. Jeg fik ingen fysiske mén, men kæmpede med hjernetræthed og koncentrationsbesvær. Jeg havde svært ved at bevare overblikket.

Jeg henvendte mig til Thara for at prøve, om hypnoseterapi kunne hjælpe på hjernetrætheden.
Jeg var afsted i alt fire gange og kom derfra med så meget mere og vigtigere end hjælp til hjernetrætheden.

Gennem indledende samtaler før hver behandling fik Thara sporet sig ind på, hvad vi skulle arbejde med.

Oveni blodproppen kom en depression, hvilket er meget normalt. For min depression gik jeg til psykolog, der fik åbnet for en ikke bearbejdet sorg i forbindelse med min mors død, da jeg var 12 år. Jeg havde egentlig ikke brug for at gennemleve denne sorg og Thara hjalp mig med at tage mig af det, finde ro omkring det og give slip på det.

Jeg er selv overbevist om, at min blodprop kom som følge af stress – for stort arbejdspres og ikke mindst for stor præstationsangst. Thara hjalp mig med at styre mine tanker og installere ”pyt”-knappen, så jeg nu kan sige pyt til mine egne og andres krav og forventninger og vurderinger og i stedet sige JA til at tage bedre vare på mig selv, mine behov og ønsker for mit liv.

Jeg følte mig meget tryg hos Thara. Hendes behagelige væsen gjorde mig afslappet, og hendes behandlinger har givet mig en indre ro, jeg for et år siden ikke troede var mulig.

Jeg kan varmt anbefale hypnoseterapi.

Vivi

Hjernetræthed

Hejsa
Jeg er en 42-årig spastisk kvinde med medfødt spasticitet, som har prøvet hypnoseterapi hos Thara Charlotte Fogh. Her er lige nogle af mine oplevelser og erfaringer med min hypnoseterapi, som jeg gerne vil dele med jer:

Før hypnosen havde jeg store problemer med en udtrættet hjerne samt vanskeligheder med at huske og koncentrere mig – primært grundet i mange forklaringer og guidninger af de folk, som skal hjælpe mig med de ting, mit handicap kræver. Efter hypnosen er min dybe træthed forsvundet. Min hjerne kan holde til at være på i længere tid. Jeg føler også, jeg har fået både bedre koncentration og mindre hukommelsesbesvær efterfølgende.

Det er klart, at træerne ikke vokser ind i himlen, og det er fortsat en arbejdsproces i tiden fremover. Mine erfaringer er, at hvis et hyposeforløb skal bære frugt, skal man som hypnoseklient bl.a. være åben overfor at give det et skud samt have mod til at arbejde dybere med sig selv via sin underbevidsthed, lyst til at bruge sin forestillingsevne og gå med ind i de forslag og guidninger, som hypnotisøren foreslår.

Jeg synes, Thara er dygtig til sit fag og god til at individualisere og tage hensyn til, hvor den enkelte person er i sit liv og hvilken hypnose, der er brug for den enkelte dag. Jeg har i alt fået fire behandlinger og er fortsat i fremgang, hvad både min udtrættede hjerne, generel træthed, koncentration og hukommelse angår – det er bare den FEDESTE fornemmelse.

Hvem ved, hvis du er åben overfor og har lyst til at springe ud i hypnosens univers, så kan det måske også hjælpe dig.

Mange hilsner

Maria

Allergi

Min egen søn på 13 år led af allergi over for støv og græs.

Hans øjne blev røde og hævede og var enten knastørre eller løb i vand. Luftvejene var også generet, og ind imellem kunne han få hjertebanken. Samme reaktion havde han nogle gange på akryltrøjer og var meget generet af parfumer og dufte fra rengøringsmidler og anden kemi. Faktisk så meget at det var hæsligt for ham at være i en tøjbutik. I supermarkedet har han ofte været nødt til at gå ud af butikken for at kunne få luft, eller måtte i det mindste gå længst muligt uden om hylderne med rengøringsmidler og vaskepulver.

Efter behandling med hypnose er misforståelserne i hans immunforsvar nu rettet. Lige efter begyndte han at bruge ordet “dufter”. Ikke et ord der normalt kom over hans læber. Der skete også noget med hans vejrtrækning. Den blev mere åben og dybere. I skolen skulle han løbe og præsterede at løbe dobbelt så langt som han plejede, uden pauser og fik oven i købet en 4. plads. Han var ikke klar over at allergien tidligere havde påvirket hans åndedræt så meget og havde troet, at han bare var i dårlig form.

Senere har vi været i sommerhus med tykke gulvtæpper, brændeovn, polyestersofa og stofgardiner. Det plejer at være et af de værste steder for ham at opholde sig. Han mærkede stort set ingen ting. Heller ikke om natten, hvor han plejer at vågne. Ingen røde, hævede øjne om morgenen.

Forleden besøgte han en kammerat på landet. De flyttede rundt på store halmballer, hvor man kunne se støvet hvirvle. Ingen symptomer. Bare en glad dreng der nu kan gøre, hvad han har lyst til.

Hypnose virker!

Thara

PS: I dag 5 år senere er han stadig fri af allergisymptomer.

Smerter

Jeg havde smerter i den ene side af kroppen og var ligesom frossen. Efter hypnosen var smerten markant anderledes og jeg har nu siden behandlingen for 3 uger siden følt at noget virkelig har lettet efter vi arbejde med nogle gamle skyldfølelser.

T.

Smerter efter operation

Jeg er foreløbig trappet ned til halv dosis af medicinen for nervesmerter, og de er, som jeg frygtede endnu ikke vendt tilbage. Er lidt imponeret over hvordan du så hurtigt kunne finde ind til, der hvor mine problemer var.

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig