Vægttab med hypnose

Effektivt holdforløb:

Vægttabshold ​med hypnose i Hammel

​9 ud af 10 ved allerede alt om, hvad de skal gøre for at holde vægten eller opnå vægttab. Alligevel spænder noget ben for livsstilsprojektet igen og igen. Mange overvægtige på mine forløb har en eller flere af følgende udfordringer:

 • De har mange gange besluttet sig for forandring, men falder igen og igen i gamle vaner.
 • Når de møder fristelser er trangen til at give efter stærk.
 • De kan ikke altid styre impulser til at spise og købe det, der frister.
 • Nogle spiser for store portioner, trods efterfølgende ubehag.
 • Mange søger køleskabet eller snacksene på bestemte tider af dagen.
 • En del oplever næsten dagligt en uimodståelig sukkertrang eller salt/fedttrang.
 • De vil gerne stoppe med at spise så meget, men de kan ikke.
 • Snackeriet har taget overhånd, og de kan ikke rigtig stoppe det.
 • Mad optager mange af deres tanker.
 • Nogle ser også bage og madprogrammer og stimulerer madfantasierne.
 • De kan hurtigt finde en grund til, at de godt må spise det ekstra.
 • Mange oplever at det er ekstra svært at styre madindtaget i perioder med stress, dårlig søvn eller hvis noget går dem på.
 • Ferier og højtider eller alene hjemme, kan være særligt udfordrende.
 • De er ofte før lykkedes med at tabe vægt, og har taget det hele eller mere på igen.​

Med mit meget effektive forløb med hypnoseterapi, kostvejledning og vanecoaching, hjælper jeg deltagerne til at genskabe et naturligt forhold til mad.
Mange overraskes over hvor effektivt det er og hvor meget det kan flytte på ens måde at tænke og agere på.

Trangen til at fylde sig med usunde ting reduceres kraftigt, så det bliver langt lettere at navigere i fristelser. Forandringen mærkes allerede efter første individuelle indledende session.

Om holdforløbet vægttab med hypnose

Vægttabsforløbet indledes med en individuel samtale og hypnose. Her tager vi udgangspunkt i dig og dine udfordringer. Vi lægger en strategi for dit vægttab, der kan fungere for dig. Du får også en grundig introduktion til hypnose, så du er helt tryg ved det. Her laver vi også den første hypnose, som er tilpasset til dig.

​Derefter kommer du på et af holdene i 12 uger. Der der coaching og fælles hypnose hver gang. Hypnose arbejder indefra og kan læres af alle, der kan lytte og følge en instruktion. Det handler ikke kun om mad og motion, men om at ændre hele din indstilling til mad, og hvad der driver dig til at vælge som du gør. Det er en proces, der baner vejen for et naturligt vægttab og en efterfølgende stabil vægt. Vi leder ikke efter årsager i din fortid, men ser fremad og giver dig redskaber der fokuserer på dine vaner og handlinger.

​Jeg tager udgangspunkt i et koncept udviklet af Hypnoterapeut Jette Kingod, som jeg har gjort til mit eget og suppleret med min kostfaglige og terapeutiske viden. Indholdet er uddybet længere nede.
Konceptet er gennemført på flere tusinde mennesker med effektive resultater.

​Hvad er med i forløbet?

 • En individuel samtale og hypnosesession inden opstart, 1,5 time.
  Indhold:
  – Du vejledes ud fra dine specifikke udfordringer.
  – Du får en grundig introduktion i hypnose så du er helt tryg ved det.
  – Individuel kostvejledning.
 • 12 sessioner i gruppeforløb med vejning, coaching og hypnose af 1 times varighed 1 gang om ugen.
 • Ubegrænset adgang til Facebook gruppe til med gode råd og tips, erfaringsdeling, ekstra øvelser du kan arbejde med hjemme, links til spændende, relevante artikler, opskrifter osv. (Frivilligt!)​

Praktisk oplysninger

Du kan tilmelde dig et af nedenstående hold ved at ringe eller skrive til mig. Der er løbende optag, hvis der er plads. Du er tilmeldt forløbet i 12 uger efter du har været til en individuel session. Derefter aftaler vi individuelt dit fortsatte forløb.

​Holdtider

DER ER I ØJEBLIKKET LUKKET FOR TILGANG
Skriv dig gerne på ventelisten ved at sende en mail.

Mandag
Kl. 19-20

Torsdag​
Kl. 19-20

​Skiftende arbejdstider?
Intet problem. Du må komme på skiftende hold.
Vejning starter fra 10 min. før.

Pris:
​Kun 3600 kr. for alle 13 gange. Kan betales i 3 rater af 1200 kr.

Klippekort:
Flere vælger at gå hos mig til de er helt i mål ud over de 12 uger, men med længere interval. 5 klip 1000 kr.

Antal:
Der er plads til 8 deltagere på hvert hold.

Kursussted:
Holdene mødes på denne adresse:
Ryttervej 51,
8450 Hammel

Ferie, sygdom og fravær:
Holdene kører ikke i juli måned og imellem jul og nytår og når jeg ellers har ferie. Hvis din ferie ligger på et andet tidspunkt, pauser vi bare dit forløb, så du får de gange du mister senere.
Er du fraværende pga. sygdom eller andre prioriteringer erstattes disse gange ikke. Jeg tilbyder til gengæld, at du kan deltage på det andet hold i samme uge.
Hvis jeg er syg eller må aflyse, får du en erstatningsgang i slutningen af forløbet.​

Deltagerkrav:
Over 16 år, både kvinder og mænd er velkomne, indstillet på at lære nyt og arbejde med dit forhold til mad.

Du skal ikke følge en bestemt diæt- eller motionsplan på dette kursus. Her er ingen skrappe regler og forbud. Sammen finder vi det, der passer til dig.

Et vægttabsforløb med personlig udvikling
Forløbet er rettet mod dine vaner, tanker og følelser omkring spisemønstre og de tankegange man har, der fører til de valg man træffer. Disse mønstre har mange fællestræk og deltagerne finder altid stor inspiration hos hinanden. Snakken i grupperne, samt hypnoserne leder ofte til personlige indsigter og udvikling. Vi arbejder ikke direkte med eventuelle personlige problemer, så har du brug for det, er du selvfølgelig velkommen til at supplere med individuel terapi.

Ønsker du en uforpligtende samtale, om dine behov og hvordan jeg kan hjælpe?

Så tøv ikke med at ringe eller skrive.​

Tilmelding

SMS eller ring på 22175827

Eller mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk
​Der er løbende optag, så du vil opleve at deltagerne skiftes lidt ud undervejs.
​For dig betyder det, at du kan komme i gang med det samme – under forudsætning af, at jeg har plads

Hvis det med hold ikke lige er dig

Så kontakt mig gerne angående et individuelt forløb.
Du kan også tage et kig på mit Online Forløb, hvor du kan tage hele forløbet hjemmefra. Hele konceptet og mere til, er lavet som ugentlige mails, online platform med e-bøger, video og lydfiler, så du kan gøre det lige når det passer dig og skal ikke møde op på et fast tidspunkt.

Et forløb der faktisk virker

Mine deltagere overraskes gang på gang over hvor effektivt hypnose er allerede efter første session. En mindre justering af kursen, kan være alt, hvad der skal til for en sundere livsstil og et vægttab der holder.

Tidligere deltager på forløbet 20 kg lettere

vægttab hypnose resultat

​Deltagernes siger om deres udbytte af forløbet:

“Jeg er vildt overrasket over hvor meget det har gjort for mig. Jeg har fået det meget bedre. Jeg er ikke så hård ved mig selv længere og jeg har oplevelsen af selv at kunne vælge til og fra.”
“Det er blevet utrolig meget lettere at tage sunde valg”
“Jeg har slet ikke lyst til sukker mere. Jeg skal ikke engang kæmpe for det”
“Jeg styrer bare uden om fristelserne i supermarkedet og det er meget let faktisk”
“Selv om de andre spiser slik og chips derhjemme er jeg ikke fristet. Det er virkelig underligt. Før stoppede jeg aldrig før skålene var tømt.”
“Jeg slanker mig stille og roligt og det går faktisk meget nemt.”
“Jeg har ikke haft overspisninger, hvor jeg ikke kunne styre det, i flere måneder nu. Jeg tror, jeg er færdig med det”
“Hypnoserne har hjulpet mig til at få ro i mit nervesystem. Når jeg ikke længere er så stresset, så spiser jeg heller ikke så meget. Jeg har virkelig fået indsigt i, hvordan det hænger sammen.”
​”Forløbet har virkelig ændret min tankegang. Jeg kan nemt tage nogle meget bedre valg for mig selv nu.”
“Jeg røg ind i alle mulige problemer på privatfronten, med knæskade, ombygning af huset og et barn i problemer. Normalt ville jeg have taget på i sådan en periode. Jeg har ikke tabt så meget, men det er heller ikke altid det eneste succeskriterie. Jeg er bare taknemmelig for, at jeg fik meldt mig til det her inden. Ellers var det stukket helt af for mig.”

​Du kan se mere om deltagernes mange sejre og succeser her .

Hvad er det der hypnose?

På holdene er der fælles hypnose hver gang. Hypnose arbejder indefra og kan læres af alle der kan lytte og følge en instruktion.

Og bare rolig… Du kommer ikke til at sige som en høne… Hypnose er en meditativ øvelse, hvor du guides til at følge en tankerække og bliver måske bedt om at forestille dig noget. Det meste af det vi gør, starter i forestillingsevnen. Når man skal ændre sine vaner, er det et godt sted at starte.

Det handler ikke kun om mad og motion, men om at ændre hele din indstilling til mad, og hvad der driver dig til at vælge som du gør. Det er en proces, der baner vejen for et naturligt vægttab og en efterfølgende stabil vægt.

​Mit mål er, at du skal gå styrket herfra med en følelse af, at det er dig, der styrer din spisning.

Prøv hypnose gratis og oplev, hvor effektivt det er

Jeg har lavet en GRATIS HYPNOSE LYDFIL, som du kan hente ved at klikke på linket. Så kan du hjemme i fred og ro prøve hvor effektivt det er. Lydfilen kan hjælpe dig tilbage til at mærke din appetit.
Mange mærker ikke rigtig hverken sult eller mæthed. Enten fordi de spiser forkert, overhører kroppens signaler, er blevet bange for at være sultne eller har været på slankekure hele livet. Så de er kommet helt ude af kontakt med deres kroppens naturlige regulering af, hvad og hvor meget den har brug for.
Lyt til den så ofte du vil. Den vil hjælpe dig til at bremse din vægtøgning og du kan få en smagsprøve på, hvad hypnose kan gøre for dig.
Bare rolig! Det er overhovedet ikke farligt at lytte til hypnose derhjemme alene. Du kan til enhver tid bare afbryde og tage dig af det, du skal tage dig af. Den er bare et super effektivt redskab til din mental- og opmærkssomhedstræning.

En klient fik vagt nyt håb og fandt endelig det, der hjalp hende:
“Jeg har ellers prøvet hypnose før for min overvægt, men fik alligevel ikke bugt med mit spisemønster med en ustyrlig spisetrang og overspisninger. Da jeg lyttede til lydfilen, så vidste jeg bare, at du ved, hvordan du skal hjælpe mig fri af dårlige spisemønstre.”

Tilmeld dig i dag på mail eller ved at ringe. Jeg håber at se dig på holdet.

Thara Chalotte Fogh
Kostvejleder, Psykomotorisk terapeut, Hypnoterapeut​

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig