Vægttab

Det siger klienterne

Det siger mine klienter om et forløb mod vægttab

hypnotisør anmeldelser

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Bente skriver denne kommentar til et opslag på Facebook om mine vægttabshold d. 9.11.2022:

Sikke en forvandling, 15 kg lettere

Der er skruet op for kærestepotentialet nu hvor chipsene begrænses til et par håndfulde om ugen og der er kommet helt styr på mængderne af mad. Her er hvad 3 måneders indsats og 14-15 kilos vægttab kan gøre. Det er gået super let for Rasmus og hans mor, som nu kommer til opfølgning en gang om måneden og fortsat taber sig. De har fået styr på uvanerne og lider ingen afsavn.

Ny frihedsfølelse og styrke til at holde fast

Fra første møde med dig, – har jeg på hjemturen været helt høj, følelsen “fri” har fyldt, – og styrken til at holde fast i at det er MIG som har indflydelse på hvordan jeg gerne vil have det, – giver ny energi til at fortsætte TAK for dig Thara

Anna

Jeg er så glad og meget tilfreds med forløbet

“Jeg er så glad for at have nået mit mål om at smide 10 kg og nu have holdt vægten i foreløbig 5 måneder. Jeg var vildt glad for at gå hos dig og jeg taler om det over alt, hvor jeg kommer, for jeg synes alle der gerne vil tabe sig skulle give sig selv sådan et forløb. Jeg er meget tilfreds.

Karen

Online Vægttab med Hypnose kunde sender denne sms:

”Jeg vil meget gerne sige tusind, tusind tak for det her fantastiske forløb! Hold op hvor det bare virker med dine hypnoser! Det er en kæmpe fornøjelse. Jeg er gået fra virkelig bare at spise chips, chokolade, slik og sodavand hver dag og en øl og to portioner mad til aftensmaden til bare at få to øl i weekenden og virkelig spise sundt.

Det er simpelt hen så skønt, at det slet ikke er nogen kamp mere at undvære alle de ting. Og så at den lyst til både sund mad, mindre portioner og vand bare er så nemt som det er. Jeg er så glad for at jeg har meldt mig til det her forløb hos dig. ”
​Minna

Efter at have talt med kunden i telefonen, skulle jeg hilse og sige at hun har det så meget bedre og bestemt ingen lyst har til at gå tilbage i gamle vaner. Hun har mere energi, føler sig bedre tilpas og har færre ledsmerter.

Endelig!!!

Efter ufattelig mange års søgen efter noget eller nogen, der kunne hjælpe mig med at knække koden til et vægttab, har jeg fundet HJÆLPEN hos Thara! Jeg har prøvet stort set alle slankekure, livsstilsomlægninger, et hav af alternative behandlere, læger, medicin mv, men indtil nu forgæves. Jeg har hele tiden godt vidst at svaret lå dybt inde i mig, men jeg har ikke kunnet finde det frem ved egen hjælp. Det handler nemlig ikke bare om at tage sig sammen, men om at få omprogrammeret dårlige vaner og handlemønstre.

Jeg føler en dejlig ro indeni og ved at jeg endelig er på rette vej. Med et vægttab på næsten 5 kg på kun 14 dage, uden sult og uden at føle at jeg har manglet noget – kan jeg varmt anbefale et vægttabsforløb hos Thara!

Ina

Virkelig effektivt

Jeg har prøvet virkelig meget til vægttab. Mest effektivt var dit kursus.

Annette

Stor effekt efter første session

Er lidt paf over hvor meget mine tanker omkring mad er ændret på blot to dage . Spiser KUN når jeg er sulten … og i langt mindre portioner . Er naturligt tørstig – efter vand – hvor det før var cola zero …
tak!

Jane

Jeg fandt motivationen

Før jeg søgte hjælp hos dig, kunne jeg simpelt hen ikke finde motivationen til at ændre mine spisevaner og tabe mig, på trods af at min krop kan ikke holde til den meget store overvægt og jeg er besværet i at udføre mit job. Så noget måtte jeg gøre. Med det samme blev jeg fri af trangen til cola og motivationen kom hurtigt, og jeg trives med nye spisevaner. Jeg får motion hver dag og jeg elsker det. Jeg har på forløbet tabt 20 kg og det er faktisk gået rigtig godt. Jeg har prøvet mange andre ting, men det er første gang, hvor det er noget, hvor det også handler om en selv og ikke bare kostplaner og hvad man skal og hvad man ikke må. Jeg synes forløbet har været rigtig godt.

L.

Kroppen siger selv stop nu

Hej Thara
Tak for gode hypnoser .
Jeg har nu nået mit første delmål og har fundet lyst til at gå og eller cykle hver dag, hvilket giver mig mindre lyst til at overspise. Win win. Jeg oplever endda, at jeg får ondt i maven og bliver kvalm, hvis jeg spiser for meget og for sødt. Min krop vil eller kan slet ikke overspise mere. Jeg tror på vægtreduktion og glæder mig til og over resultaterne.
Mange tak til dig

Aldrig mere sukkermisbruger

Før kunne jeg spise så store mængder slik og chokolade på kort tid, at jeg koldsvedte og fik hjertebanken. Min fordøjelse har i mange år voldt problemer på den bekostning. Jeg havde meget ofte hovedpine. Jeg kunne ikke selv komme ud af det. Jeg havde det nok lige som en alkoholiker.

Efter Hjernesmart vægttabsforløbet har jeg nu ikke rørt søde sager i snart 5 måneder, og jeg har fået det meget bedre i min krop. Det er en kæmpe frihed at have – mega godt koncept! Jeg kommer helt sikkert ALDRIG til at gå tilbage til mit gamle sukkermisbrug.

Kh Bente

Fri af spiseforstyrrelse

Jeg synes virkelig hjernesmart vægttabsforløbet har været super godt. Jeg elsker det rum du skaber.

Jeg vil sige, at jeg nærmest har haft en spiseforstyrrelse før hen og altid svinget meget i vægt. Både været alt for tynd i perioder og overvægtig i andre perioder. Jeg synes, jeg har fået et helt andet forhold til mad og det at nære mig selv. Meget mere selvkærligt og jeg ELSKER det. Det er en kæmpe frihed.

Kh Helle​

Slut med forbud

Efter et forløb hos Thara er jeg nu i stand til selv at træffe beslutninger om hvilke mad jeg ønsker at spise. Jeg har fået følelsen af, at det igen er mig selv, der har styr på mine måltider og ikke en afhængighed og sukkertrang, der styrer mig. Igennem hele forløbet har jeg været bevidst om, at jeg ikke skal leve efter reglerne “enten-eller”, men derimod have et sundt forhold til de valg jeg træffer. Jeg har tidligere levet meget restriktivt i en periode, tabt en masse kilo, for derefter at tage dem på igen, når kuren var ovre. Denne gang er det anderledes, og jeg taber mig stille og roligt, men lever sådan som jeg også ønsker fremadrettet. Der er plads til lidt af det hele, men ofte tænker jeg slet ikke på det usunde mere, da det ikke længere er forbudt. Jeg er så glad for at jeg valgte at gå ved Thara i 12 uger. Det har ændret min livsstil – og jeg er 7 kilo lettere nu, hvor min vægt vil ende må tiden vise, men jeg kommer aldrig til at tage de kilo på igen.

T.

Nu bestemmer jeg!

1000 tak for et helt fantastisk forløb Thara. Det har været en fornøjelse at gå hos dig og ikke mindst at være kommet frem til, hvem der bestemmer over mit liv!? Afhængigheden eller mig? -MIG??

Lone

Jeg går bare forbi det der før fristede

Jeg har smidt 8 kg på forløbet, og jeg er bare så glad. Jeg falder ikke længere for fristelser, når jeg handler. Jeg har slet ikke brug for søde sager mere. Det er lidt utroligt.

Marian

Første gang jeg har mig selv med

Jeg har nok prøvet alle de slankekure der findes. Med Hjernesmart vægttab og hypnoterapien er det første gang, jeg oplever at have mig selv med i det. Det er bare så dejligt.

Eva

20 kg lettere og vaner der holder

Jeg var skeptisk og uden forventninger, da jeg startede i et hypnoseforløb ved Thara. Men efter snart 12 uger har jeg nu tabt mig 20 kg – og vigtigst af alt – igen fået et sundt forhold til mad. Og ikke bare et midlertidigt forhold, men derimod sunde vaner og tanker, som jeg kan fortsætte med efter forløbet. Lysten til usunde sager og at spise på mine følelser, har jeg med hypnosen lært at tøjle til fordel for de aktive og sunde valg.

Fra allerførste konsultation og gennem hele forløbet har jeg mærket og set resultater, som har øget lysten til at yde en ekstra indsats for at nå mit personlige mål. Alt sammen understøttet af hypnosen, som har hjulpet det mentale perfekt på vej.

Mette

vægttab hypnose Hammel

Et stærkt reduceret chokoladebehov

Jeg købte en lille guldbarre forleden. Jeg tænkte det var bedre en den hele plade Marabou jeg førhen spiste på en gang. Efter tre stykker – halvdelen af chokoladen – var jeg tilfreds. Jeg nød den og havde ikke brug for mere. Resten ligger stadig, efter over en uge, urørt hjemme i skabet.

Jeg er helt stoppet med små-spiseriet, og spiser kun til måltiderne.

Er positiv overrasket

Er positiv overrasket, er slet ikke så slik syg længere og mangler slet ikke min Pepsi Max, føler mig mæt hurtigere og i længere tid, helt sikkert pengene værd!

Gitte

Normalt havde jeg spist begge to

Af ren og skær vane købte jeg to chokoladebarer. Jeg spiste en halv og undrede mig over, hvorfor jeg egentlig gjorde det. Den anden ligger stadig hjemme i skabet og jeg har ikke lyst til den. Det ligner bare slet ikke mig. Normalt havde jeg spist begge to på stedet.

Det har været en fornøjelse

Tak for nu.
Det har været en fornøjelse. ?Jeg har lært mig selv meget bedre at kende, selvtilliden er i top og sjældent gokker jeg mig selv i hovedet.?”

Marlene, deltager på Hjernesmart vægttab

Jeg taber mig lige så stille

Jeg tænker egentlig ikke så meget over maden. Det går meget let og jeg taber mig lige så stille.

Fuldstændig ligeglad med fredagsslik

Min familie fik fredagsslik, og det rørte mig ikke, at de spiste det lige ved siden af mig. Jeg havde slet ikke lyst til det. Jeg blev faktisk noget overrasket over at hypnosen virkede – og så efter første gang.

5 kilo på 6 uger

Jeg har allerede nu i løbet af de første 6 uger på Kingodkur tabt 5 kilo. Jeg valgte et forløb med hypnoterapi, fordi jeg var sikker på min hjerne skulle hjælpe mig. På forløbet bliver vi holdt til ilden og hypnosen virker. Jeg har hele livet døjet med, at vægten går op. Jeg går på kur og så tager jeg på igen. Nu er kostvanerne brudt!

Jeg ved, at jeg når mit mål på 15 kilo og jeg er ret overbevist om, at det bliver mit livs sidste slankekur, da jeg er stoppet med at overspise.Jeg købte også bogen “Følelsernes hemmelige sprog”. Den supplerer kurset rigtig godt. Jeg har genlæst flere af kapitlerne, arbejdet med øvelserne og ser nu så mange ting, både i min og min kones adfærd, som jeg bedre forstår. Den kan virkelig anbefales.

Mogens​

Kingodkur dur!

Jeg har indtil nu tabt mig næsten 7 kg på 10 uger, ( jeg kan næsten ikke få armene ned. ) ??
Det at følge en kur, som jeg inderst inde godt ved ikke virker på sigt, har jeg ikke så meget fidus til.
At modtage hypnoseterapi og faktisk se, efter bare et par gange, at det ændre noget ved mine vaner.
Det får mig til at træffe nogle andre og sundere valg end hvad jeg normalt gør.
Det har faktisk ikke været så svært, og jeg har ikke haft trang til de fødevarer, som jeg ved ikke er godt for mig.
Jeg kan kun anbefale Thara.

Bente

Mine informationer

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh
Ryttervej 51, 8450 Hammel

(+45) 22 17 58 27
kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR nr.: 35404309

Skriv til mig