Hypnoseterapi er egnet til stressbehandling

Stress

Hypnosen arbejder på at dæmpe aktiviteten i det sympatiske nervesystem, som er overaktivt når du har stress, så du igen kan finde ro og balance. Sammen finder vi ind til årsagerne til din overbelastning og hjælper dig til at navigere i det. Terapien er tilpasset dig og dine behov og kan hjælpe dig til stor personlig udvikling

Klienterne siger:

“Jeg er selv overbevist om, at min blodprop i hjernen og den deraf følgende depression kom som følge af stress – gamle sorger, for stort arbejdspres og ikke mindst stor præstationsangst og utilstrækkelighedsfølelse. Thara hjalp mig med at styre mine tanker og til at slippe mange af mine egne krav og sige fra på andres krav og forventninger og vurderinger og i stedet sige JA til at tage bedre vare på mig selv, mine behov og ønsker for mit liv. Jeg følte mig meget tryg hos Thara. Hendes behagelige væsen gjorde mig afslappet, og hendes behandlinger har givet mig en indre ro, jeg for et år siden ikke troede var mulig.

Jeg kan varmt anbefale hypnoseterapi.”

– Vivi

“Med hypnoterapien har jeg virkelig fundet meget ro. Jeg har været så syg af stress, at jeg ikke kan arbejde længere. Jeg har fået et meget bedre liv nu på trods. Jeg går ture hver dag, som jeg nyder og har lært at styre min spisning, som jeg brugte til at dulme stress. Jeg får oftere lavet ordentligt mad, da jeg har fundet mere overskud til at tage bedre vare på mig selv. Det har været rigtig godt for mig at komme hos dig”

Anonym

Følg med
​på Facebook

Følg mig på Facebook og lær mere om hypnoseterapi.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op

Hvis du gerne vil ringes op på et bestemt tidspunkt, så udfyld formularen og jeg vil ringe dig op.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 51, 8450 Hammel

- Find vej med Google Maps

Telefon: 22 17 58 27

E-mail: kontakt@hypnoseterapi-hammel.dk

CVR: 35404309 

Medlem af​